Om mig

Jag är författare, Art Director som arbetar med pedagogiska koncept och beteendevetare i botten.  Förutom mitt skrivande arbetar jag med olika samhällsförbättrande projekt kring ungt idéskapande och ung framtid tillsammans med olika samarbetspartners.

Jag har gett ut fyra barn- och ungdomsromaner som du kan läsa om på denna sida. Min senaste roman “Fjärilarnas stad” var nominerad till årets bästa ljudbok för unga 2017. Under våren 2018 kommer min första vuxenroman, en humoristisk pusseldeckare “Mord och martinis”.

Jag har även skrivit en faktabok – Idésmart – ihop med YIH genom Fryshuset. En bok för unga och de som arbetar med unga kring innovation och entreprenörskap. Läs mer om det projektet på idesmart.se >>

2017 var jag inbjuden som TEDx-talare där jag pratade om hur och varför vuxna ska stötta unga, med bakgrund i min faktabok Idésmart. Se mitt “talk” nedan.

Kontakt: ingrid@ingridremvall.se